Arxiu

JOSEP ORRIOLS, 37 anys massatgista del Sabadell: «Abans érem una colla d’amics, ara només manen les peles»

Memòria viva del Centre d’Esports Sabadell, Josep Orriols Vergés, 65, deixa el club dels seus amors després de 37 anys de ser-ne el preparador físic. Marxa com l’empleat més veterà amb 21 anys de diferència sobre el segon.
Tècnic farmacèutic i tècnic sanitari, llicenciat en naturopatia i també quiromassatgista, dirigeix el centre de fisioterapia que du el seu nom al carrer Montserrat, 106. És també preparador físic de la Selecció Catalana de Futbol des de 1995 i el seu palmarès en marxa atlètica és tan ple de medalles que, encara ara, en segueix aconseguint a tot el món com a veterà.

CAC JOSEP ORRIOLS
Com se sent?
Impressionat per la quantitat de mostres de suport que estic rebent. Quan un es mor no veu la gent que passa per davant, però ara…
Ara què?
Mira, mira (ensenya el mòbil ple de missatges) Whatsapp, Facebook, Twitter, email, trucades de jugadors, entrenadors, presidents, tot són paraules d’afecte. És espectacular.
Més content que trist?
Alleugerit de pressió i… sí més content que trist.
Content que l’hagin acomiadat?
En el món del futbol això és d’esperar. I ara mateix al club ja no queda ningú que sigui de Sabadell. Abans érem una colla d’amics, però ara només manen les peles. El futbol d’avui és així.
L’han fet fora o ha marxat vostè?
Em van fer una oferta inacceptable. Em reduïen el sou de 1.200 euros (el mateix des de fa 12 anys) a només 300, no aniria als desplaçaments i al camp nomes tres dies a la setmana.
No l’interessava?
Primer vaig dir que sí, però sense cobrar. Però després vaig parlar amb el doctor Cugat i tots dos vam decidir plegar. Home! 300 euros? Que estan bojos? És de ‘xiste’!

Seguir llegint a cac.drac.com

Comentaris
To Top