Ciutat

Més de mil torxes per la independència

Els participants, després del recorregut, amb la llum per la independència a la plaça Doctor Robert
Els participants, després del recorregut, amb la llum per la independència a la plaça Doctor Robert / ESTEVE BARNOLA

– Edurne Concejo –

Sabadell per la Independència ha celebrat aquesta nit l’acte 25-S. La Vigília. La Festa de la Llum. Més de mil sabadellencs han il·luminat amb les seves torxes el centre de la ciutat. La concentració ha començat a partir de les set de la tarda a les places del Mercat, del Pi-Pi, de l’Àngel i al passeig de la Plaça Major. A dos quarts de nou del vespre, s’ha iniciat la preparació del Camí de Llum i a les nou en punt donava sortida la comitiva des de la plaça del Mercat. Una cercavila que ha estat amenitzada pel Teatre Tot Terreny, Les Bruixes del Nord, els Diables de la Creu Alta, el Ball de Diables de Sabadell i els canons del General Bum-Bum.

Publicitat
Comentaris
To Top