Arxiu

Els locals de la Zona Hermètica no pensen tancar el 31 de maig

Els locals nocturns de la Zona Hermètica faran tot el possible per seguir exercint la seva activitat, segons ha expressat Joan Cosp, president de l’Associació de la Z.H., després d’haver-se reunit amb el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Maties Serracant, i Xavier Guerrero, regidor de Via Pública.
Des de l’Administració Local, se’ls ha comunitat la voluntat de fer complir la llei, que els insta a tancar el dia 31 de maig, i per tant aplicaran sancions administratives si no ho fan. Cosp ha dit que «cap dels nostres locals baixarà persianes, perquè hi tenim personal treballant, contractes amb les naus i obligacions amb els nostres clients». En conseqüència, aniran acumulant les sancions mentre guanyen temps. Cal recordar que l’Associació va presentar un recurs de cassació contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que afavoria l’Ajuntament en el tema del trasllat, i que ha estat admés a tràmit. Això, segons els operadors, pot alentir el procés. En qualsevol cas, Cosp recorda que «desfensarem els nostres interessos fins al final, i de moment no tancarem. Tenim les llicències al dia i entre tots els locals hi ha 300 persones treballant. Això sembla que no es tingui en compte».cosp

Comentaris
To Top