Ciutat

35 mil persones visiten Medievàlia en l’aniversari de la seva vintena edició

El 20è aniversari de Medievàlia ha estat tot un èxit de participació. La xifra d’assistents no ha baixat respecte d’anys anteriors tot i les condicions climatològiques i la coincidència amb la festivitat de la Segona Pasqua. El Teatre El Ciervo també valora molt positivament el seu debut a la direcció artística dels espectacles.

Medievàlia ha celebrat dues dècades a la ciutat amb una festa que ha comptat amb les activitats de sempre, com les demostracions d’oficis Medievals, els tallers infantils, o les més de 150 parades distribuïdes pel centre de la ciutat. Però també ha inclòs una novetat, de la mà del Teatre El Ciervo, per commemorar la vintena edició de la fira.

Buscant l’aspecte més històric de la ciutat, l’acte de cloenda de la fira va comptar amb un espectacle on es va escenificar la compra de la vila de Sabadell que va anar a parar a mans de la Reina Elionor.

Un espectacle multitudinari que ha estat creat pels membres de El Ciervo i que Miquel Gumí, president d’Amics de Medievàlia, valora molt positivament: «Estem molt contents amb el canvi a aquest espectacle nou. Ens ha agradat molt i hem vist que hi havia molta gent a la plaça».

Per la seva banda, José Fernández, de El Ciervo, també es mostra satisfet: «La gent ha tingut una molt bona resposta. El public s’ha anat afegint i hem aguantat la tensió fins el final, que és molt important». Fernández espera que aquesta edició marqui un abans i un després a Medievàlia: «Esperem que sí. Falta parlar amb tothom i valorar-ho, però estem molt satisfets de com a anat».

Comentaris
To Top