Ciutat

Homs presenta CDC com la força decisiva per fer fora el PP a Madrid

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) va presentar-se ahir a Sabadell com «la força decisiva que farà fora el PP de Madrid perquè fa mal a Catalunya», en paraules del seu cap de llista al Congrés, Francesc Homs.

L’acte central de la campanya dels convergents a les eleccions del 26-J va congregar unes 700 persones a la Plaça Doctor Robert.
El candidat, Francesc Homs, va criticar el PP de Mariano Rajoy «perquè fa mal a Catalunya», a Podemos «que enlloc d’arribar a acords van dedicar-se a defensar els seus càrrecs» i a Ciutadans i PSOE «per no ser capaços d’arribar a un acord d’investidura». Davant aquest panorama, Homs va presentar CDC com «la força decisiva a Madrid» i va subratllar que «el vot a la llista que encapçalo és un vot que reforça el president de Catalunya, Carles Puigdemont». A les seves intervencions els líders convergents es van referir al ve8.1 a 4 col

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top