Ciutat

El judici a la banca acaba declarant non grates les entitats bancàries

Unes 300 persones van omplir l’auditori en el qual es va celebrar el judici organitzat per Crida per Sabadell
Unes 300 persones van omplir l’auditori en el qual es va celebrar el judici organitzat per Crida per Sabadell / LLUÍS FRANCO

– Y. R. –

Amb una sentència condemnatòria amb la què es declaren persones non grates i enemigues de Sabadell els representants de les entitats financeres i els bancs; s’imposa sotmetre a ‘escraches’ als culpables en cas que visitin la ciutat, i assenyalar i denunciar públicament les entitats, va acabar el judici a la banca organitzat per Crida per Sabadell dissabte passat. El jurat, presidit per l’actor David Olivares, també va exigir al govern local que no participi a actes protocolaris als que assisteixin representants d’aquestes entitats i que engegui una campanya institucional contra aquests bancs. De la mateixa manera va reivindicar una «reparació moral, social i econòmica als culpables pels seus delictes». L’acte, previst en un principi al Parc Catalunya, es va traslladar fa l’auditori de la carrer Lacy per amenaça de pluja. La sala es va omplir amb l’assistència d’unes 300 persones, per veure una representació, amb guió de l’exdiputat de la CUP David Fernàndez i del membre de la PAHC Pau Llonch, a la que també havien estat citats els representants de sis entitats financeres (BBVA, CaixaBank, Banco de Santander, Banc de Sabadell i Sareb) i que no es van presentar. Sí que van fer-ho com a testimonis membres de la PAHC, de les entitats d’immigrants, afectats per les preferents, desnonats i Drapaires d’Emaús.

Comentaris
To Top