Ciutat

Els veïns reclamen al govern un projecte definitiu pel Parc del Nord

Els veïns de la zona nord de la ciutat agrupats en la Comissió del Parc del Nord denuncien que «estem en una situació d’incertesa respecte al present i futur del parc i no hi ha prou voluntat política per afrontar el tema com era d’esperar».
Per això, reclamen a l’Ajuntament a que abans de finals d’any o principis de 2017 «ens aporti el disseny d’un projecte amb el qual treballar, amb una estimació pressupostària i amb un calendari d’execució».
La comissió està integrada per veïns dels barris de Ca n’Oriac, Torreguitart, La Planada, Sant Julià i Torrent del Capellà. Tot i està ubicat a la zona nord de la ciutat, els veïns reivindiquen que «sigui valorat com una infraestructura de ciutat i com a tal sigui tractada a tots els efectes».
Els veïns es mostren defraudats per la reunió mantinguda amb el govern, que no va complir amb el compromís adquirit «de fer-nos lliurament del projecte global, que inclou una àrea que va des de Can Deu fins al Ripoll».
Per poder posar en pràctica el mètode participatiu de treball «és necessari disposar del projecte, i a partir d’aquí avançar amb les aportacions i consensos entre les parts sobre el model de parc que ha de construir-se».
8-1-a-4-col

Comentaris
To Top