Ciutat

La ciutat aprova un pla per recolzar els centres educatius més desfavorits

Sabadell aposta per recolzar els centres educatius situats en entorns més desfavorits. Les accions es vehiculen a través dels Plans Educatius d’Entorn, que aquest curs s’han ampliat de quatre a sis i arriben a una trentena d’escoles i instituts locals.
La comissió dels Plans Educatius d’Entorn (PEE) acaba d’aprovar el seu pla d’actuació pel curs 2016-2017 en un acte celebrat a la Biblioteca del Sud. Es tracta del treball coordinat entre administracions, centres educatius i entitats del barri per avançar cap a l’equitat, la cohesió i l’èxit educatiu dels alumnes.
El nou pla reforça l’atenció a les zones més desfavorides mitjançant l’ampliació dels Plans de quatre a sis. Aquest curs s’incorporen els centres educatius de la zona nord i de Can Feu, que se sumen als que ja hi havia a Can Puiggener, Torre-romeu-La Serra, Espronceda-Campoamor i Sant Oleguer-Les Termes.
Els plans educatius també es reforcen amb la incorporació de noves activitats, la majoria de les quals es fan fora de l’horari lectiu. 4-1-a-4-col

Comentaris
To Top