Ciutat

A partir del gener no es podrà fumar a cap equipament esportiu

Sabadell vol eradicar el fum de tots els espais on hi hagi infants i joves. Amb aquest objectiu ha posat en marxa la campanya ‘Entorn sense fum’ que s’ha anat aplicant a diferents àmbits.
El pròxim entorn on es prohibirà el consum de tabac serà als equipament esportius a l’aire lliure. Una normativa que s’aplicarà a partir del pròxim 1 de gener, però que ja s’ha començat a donar a conèixer a través d’una campanya informativa als recintes esportius anomenada ‘Fumar, en fora de joc’.
L’Ajuntament ja havia anunciat abans una altra campanya per animar els centres educatius de la ciutat a adherir-se als anomenats ‘Entorns Sense Fum’.
Les escoles i instituts sabadellencs han rebut un manifest d’adhesió per part del consistori, i en breu senyalitzaran amb una placa els equipaments que s’hi sumin.
Amb totes aquestes mesures que impulsarà el consistori, es vol protegir la salut dels nens dels efectes nocius que el fum pot tenir en els fumadors passius.
D’altra banda, també és una iniciativa dirigida a evitar que els adults exhibeixin davant els infants conductes tan poc saludables com fumar.9-1-a-3-col

Comentaris
To Top