Ciutat

El Mercat Central posa en marxa un nou servei de venda per internet

El Mercat Central de Sabadell, estrena aquesta setmana elmercatacasa.cat, la plataforma de comerç electrònic que permetrà comprar a través d’Internet i sol·licitar l’enviament a domicili. El Mercat Central s’ha convertit en pioner a Catalunya en la venda online. Els responsables de la plataforma de comerç electrònic asseguren que no hi ha cap altra llotja que ofereixi els seus productes frescos, al tall i al pes, directament per les pròpies parades, sense intermediaris, a través d’internet. El Mercat a Casa és una plataforma dirigida a compradors del Mercat Central i s’ha orientat a captar les generacions més joves amb hàbits diferents als del comprador tradicional, declaren. Compradors de fins a 45 anys, habituats a la compra electrònica i amb horaris que acostumen a ser incompatibles amb els de el Mercat Central és el perfil del client en el què han pensat per crear aquest servei.
7-1-a-4-colEl Mercat a casa ofereix una experiència similar a la compra en el mercat físic. És possible accedir als productes frescos, comprar-los per tamanys en funció de la necessitat, agrupar tota la compra en una única cistella i efectuar un pagament únic. L’empresa sabadellenca SBD Go! és l’encarregada de fer els lliuraments personalitzats «seguint un protocol que vetlla per la qualitat en el transport en tractar-se de productes alimentaris», indiquen. Aquells clients que desitgen adquirir els productes en les seves parades, disposen d’una opció que els permet seleccionar l’establiment.
La plataforma dóna opció entre més de dos mil productes, amb pràcticament totes les categories, fins i tot joieria i rellotgeria. A aquesta oferta, s’ha afegit una selecció de plats preparats, elaborats per les parades especialitzades.
Amb posterioritat està previst afegir-ne altres productes: menjar per a mascotes, vins i caves, cafès i fins i tot la possibilitat d’afegir el Diari de Sabadell a la cistella virtual de compra.

Comentaris
To Top