Publicitat
Ciutat

La cursa «Sabadell corre pels nens» va recollir gairebé 23 mil euros

La segona edició d’aquesta cursa solidària va ser tot un èxit de participació, de manera que els organitzadors ja n’estan pensant una tercera i augmentar el nombre de participants, amb l’objectiu de superar els gairebé 5000 actuals.

La cursa organitzada en benefici dels nens i nenes que pateixen malalties minoritàries, i que es va celebrar el passat 28 de maig, va superar l’èxit dels organitzadors, amb 4.214 participants, 5.000 comptant els voluntaris que hi van ajudar, segons ha explicat Toni Valverde, organitzador de la Cursa . L’èxit ha fet que estigui pensant en celebrar ja la tercera edició, amb l’objectiu d’arribar als 7.000 corredors.
L’Ajuntament de Sabadell, que també hi ha col·laborat, ho seguirà fent segons ha explicat el regidor de Salut Ramon Vidal.

La Joventut Atlètica de Sabadell i Club Natació també donen suport a aquest projecte, així com l’Associació Báilale a la Vida i Sabadell Corre amb els Nens. Totes aquestes entitats s’han mostrat molt satisfetes pel resultat de la iniciativa, tant per la bona participació com per la quantitat recaptada que ajudarà a tirar endavant el projecte hospitalari.
La Doctora Montserrat Bosque, Pediatra del Servei del Parc Taulí, ha explicat el contingut d’aquest projecte que de moment té una durada de dos anys. L’equip del projecte està format per infermeres i també metges de diferents disciplines, per tractar de forma integral aquests nens i fer costat a les seves famílies.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top