Ciutat

Vacances per a la gent gran amb 2.400 places i noves destinacions

El programa ‘Sortim i Compartim’ de vacances per a la gent gran ofereix enguany 2.400 places i noves destinacions amb «valor afegit», com ha presentat la regidora de Cicles de Vida, Marisol Martínez. El programa Sortim i Compartim, que ofereix 2.400 places, té com a objectiu que la gent gran gaudeixi d’uns dies de descans entre els mesos d’octubre del 2017 i juny del 2018.

A més, el porgrama, que aquest any incorpora diferents novetats, preténque hi hagi opcions per a tothom, com ha informat l’Ajuntament. També es tenen en compte les persones que, per motius econòmics o perquè estan soles, no acostumen a viatjar.
Una de les mesures destacades i que ja es va impulsar l’any passat quan es van reorientar les vacances adreçades a la gent gran, són les bonificacions del 60 per cent, per a les rendes més baixes. En poden ser beneficiàries les persones participants amb rendes inferiors a 5.164 euros anuals, que és l’import per sota del qual la persona pot obtenir la Pensió No Contributiva (PNC). També hi ha la bonificació del 50 per cent per a les persones amb rendes d’entre 5.164 i 7.967 euros anuals.

El programa també proposa sortides a la natura, fent excursions d’un màxim de 3 hores per indrets del Pirineu. En aquesta edició s’amplien les places fins a un centenar, amb l’objectiu de fer dos grups de caminadors.
Aquests grups representen l’exemple més clar de les sortides saludables i per aquesta raó es permetrà als participants la possibilitat de fer un altre viatge del programa.
Aquest any, a més, s’incorpora el turisme de benestar físic i emocional amb les sortides de termalisme social; es proposa conèixer el mercat de Nadal de Budapest i també es potencien les sortides culturals amb un coneixement més profund dels punts visitats, evitant els circuits i els canvis d’hotels.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top