Arxiu

La comunitat musulmana convida a una concentració aquest divendres

Safian Younas, presidente de la Asociación de pakistaníes i Fahad Hussain, trabajador de un supermercado pakistaní
Safian Younas, presidente de la Asociación de pakistaníes i Fahad Hussain, trabajador de un supermercado pakistaní / ESTEVE BARNOLA

Sota el lema “Sabadell no té por”, la Taula de Creences i Conviccions de l’Ajuntament de Sabadell ha convocat una concentració ciutadana el divendres 25 d’agost, a les set de la tarda, a la plaça del Doctor Robert, per condemnar els atemptats de Barcelona i Cambrils ocorreguts la setmana passada. L’acte respon a una iniciativa de la comunitat musulmana de Sabadell, que també en forma part de la Taula, i compta amb el suport de l’ADIS, Associació Diàleg Interreligiós de Sabadell.
La concentració té l’objectiu de manifestar públicament el rebuig al terrorisme, el suport a les víctimes i la voluntat de construir una societat més justa socialment, des del respecte a la diversitat i els drets humans.
Durant la concentració es llegirà un manifest, a càrrec de persones de diferents creences. Es vol refermar la condemna a la violència, la intolerància i les actituds racistes. Així mateix es vol fer èmfasi en una aposta clara pel foment de l’educació en el diàleg, el respecte mutu i la comprensió entre les diferents religions.

To Top