Arxiu

Milers de ciutadans en defensa de les institucions catalanes

El manifest de Taula per la Democràcia exigeix la llibertat dels presos polítics. Fa una crida per a la manifestació de l’11 de novembre i dóna el seu suport a la Mesa del Parlament, i molt especialment a Carme Forcadell que aquesdt dijous declaren a Madrid.

Es tracta de seguir mobilitzant a la ciutadania fins a a conseguir la llibertat del presos polítics, i el retorn de les institucions catalanes». Així ho han fet saber aquest dimecres vespre des de la Taula per la Democràcia i la Taula per la República, amb el lema «els volem a casa»
Enmig dels milers de persones que s’han concentrat silenciosament a al plaça a la plaça Dr., Robert, les dues entitats han donat suport, hi han explicat la feina organitzativa dels Comitès per la Defensa de la República i la Democràcia durant la jornada de vaga general viscuda a tot Catalunya.
En el manifest, donen tot el seu suport a la Mesa del Parlament, ja que segons han dit, «Sabadell està amb la Mesa del Parlament, i molt especialment amb la seva presidenta Carme Forcadell».
Les entitats convocants han fet una crida perquè el govern espanyol retorni les institucions catalanes i deixi la intervenció de Catalunya a través del 155.

To Top