Arxiu

Boicot als productes catalans?

JOAN SOLANS
Magatzemista
Em sembla que fer boicot als productes catalans és una mica o molt incoherent perquè és com fer-se boicot a ells mateixos. Cal recordar que la majoria de productes catalans porten ingredients de productes espanyols. A l’inrevés també succeeix ja que molts catalans també fan boicot a les marques de les empreses que han marxat.

JOSEP VALLS
Jubilat
Que els repercutirà amb ells. Perquè, al cap i a la fi, nosaltres vivim d’ells, però ells viuen potser més de nosaltres. És un auto-boicot que a la llarga els portarà problemes. Sembla que ho fan perquè estan mal informats. Els polítics, en comptes d’informar desinformen. Suposo que aquí hi haurà gent prou intel·ligent per buscar altres mercats.

LILIANA ROJAS
Arquitecta
Me parece un sinsentido, porque nos estamos haciendo daño a nosotros mismos. La solución no está en castigar económicamente a Catalunya, sino que hay que buscar un acuerdo para que todos salgamos ganando. Con el boicot no conseguiremos nada. Venimos de una crisis todos y lo que tenemos que hacer es intentar salir adelante.

ISAAC CARBONELL
Advocat
En primer lloc, no sé quin grau de seguiment té aquest boicot. Sé que per les xarxes socials se’n parla. En qualsevol cas, no és una mesura que incentivi la bona relació entre tots dos territoris. El que sí puc dir és que des de Catalunya segur que no farem boicots als productes espanyols perquè no és el nostre tarannà, siguem o no independentistes.

JORDI MALDONADO
Gerent Origengourmets
Crec que és un immens error, propi de ments ofuscades. No veig el possible benefici que pot generar a ningú, sinó que és anar augmentant les fractures socials. En el nostre sector de vins i caves estem en contacte amb els propietaris de diversos cellers i estan realment preocupats per aquest tema. Malgrat tot, jo seguiré comprant jabugo!

To Top