Ciutat

Un any més els infants podran gaudir de la Festa de Cap d’Any Infantil

Com cada any els més petits de la ciutat podran tenir la seva festa de Cap d’Any. Seran els primers de celebrar l’arribada del 2018, ja que aquest dissabte tindrà lloc una festa especialment pensada per ells. La festa comptarà amb tallers, animació i anirà acompanyada de la música del Carilló i el rellotge que tocarà les 12 campanades i donarà la benvinguda a l’any nou.

Els ninots que viuen als rellotges del Carilló, de la Companyia La Tal, estan ja a punt per celebrar-ho amb els infants. La festa començarà a partir de les 11,50 al Passeig de la Plaça Major. I a la mateixa plaça Dr. Robert aquests dies es fan moltes activitats per als nens i nenes. El dimarts 2 de gener es farà el Taller de les Cartes, i també l’Animalada els dies 2 i 3 de gener. També aquest dissabte es pot veure el Pessebre Vivent a la Casa Duran.

També es pot visitar el Museu del Gas on s’ha intal·lat la Fàbrica dels Desitjos, amb un itinerari màgic a través de les tradicions nadalenques. Al Casal Pere Quart i fins al 4 de gener es pot visitar l’exposició Il·lustracions del Conte «Nit de Reis a Sabadell» n

To Top