Publicitat
Ciutat

Els veïns de Can Rull plantegen a l’Ajuntament millores pel barri

El president de l’Associació de Veïns de Can Rull, Juan Moreno, ha valorat molt positivament la reunió mantinguda amb l’alcalde Maties Serracant, i el regidor de districte Miquel Soler per trobar solucions als problemes del barri plantejats pels veïns. Algunes de les peticions veïnals tenen a veure amb l’estat d’alguns carrers de Cifuentes, sobretot el carrer Dublín, pendent d’una profunda reforma, també aspectes relacionats amb la neteja, com la retirada de trastos vells que segons Juan Moreno queden dies i dies sense recollir «perquè alguns veïns no compleixen la norma d’avisar abans l’ajuntament, i aleshores tot queda al mig del carrer». Una altra reivindicació veïnal és l’arranjament d’algunes zones verdes.

Publicitat

PENTAX DIGITAL CAMERA

També van es va posar damunt la taula la mancança al barri de Cifuentes d’equipaments esportius, i sanitaris. En aquest sentit Juan Moreno ha recordat la llarga reivindicació dels veïns perquè l’antic CAP situat a la carretera de Terrassa torni a entrar en funcionament, Juan Moreno també ha explicat el perjudici que representa l’absència de pediatra al CAP de la zona. D’altra banda, també s’ha parlat en aquesta reunió de la necessitat de repintar els passos de vianants, i l’Alcalde els ha anunciat l’arranjament del mur de la plaça Benjamin Garcia, que ja ha patit algun despreniment. Una altra tema tractat va ser la zona infantil, de petanca i pàrquing de cotxes situada al carrer Sarasate.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top