ESPORTS

El C.E Escola Pia continua somiant

Més d’un centenar de persones van voler acostar-se fins al carrer Garcilaso per veure, a priori, un dels millors partits de Futbol Sala de l’esport sabadellenc i els jugadors de Borja Burgos no van decebre. Partit perfecte. El C.E Escola Pia va mostrar la millor cara de la temporada i va sumar tres punts bàsics per continuar somiant amb la Copa del Rei contra el líder de la categoria el CCR Castelldefels (6-3) en el dia del retorn de Pol Viada.

Després d’un inici dubitatiu dels nois de Borja Burgos amb algunes imprecisions amb la sortida de pressió, el conjunt del Baix Llobregat va ser qui va trencar l’empat a 0 després d’una jugada desafortunada pels de Can Colapi. Pocs minuts després, una jugada individual d’Oriol Comadran va servir per empatar de nou el partit (1-1). El joc alegre i associatiu dels sabadellencs s’anava imposant al dels castelldefelencs però un error de marca, va significar el segon gol (1-2) del líder de la Segona Divisió B. El gol encaixat no va afectar la moral dels escolapis i ràpidament una gran acció individual de Jordi Sardà va servir per tornar a empatar el partit (2-2).

Quan semblava que els dos equips, transcorreguts 20 minuts de joc, arribaven a la mitja part amb empat a 2, una acció polèmica va servir perquè Pep Font capgirés el marcador (3-2) i transformés el primer dels tres gols del golejador sabadellenc.

El ritme del partit el seguia portant els nois de Borja Burgos i pocs minuts després d’iniciar-se el segon temps, Jordi Torras, que va voler dedicar el gol a l’Aleix Navarro -lesionat de llarga durada-, va finalitzar una fantàstica jugada col·lectiva per fer pujar al marcador el 4-2. Aquest gol va deixar tocat de mort el CCR Castelldefels que, tot i veure’s obligat a pujar la seva línia de pressió per intentar reduir la distància en el marcador, va encaixar el cinquè gol de la tarda, obra de Pep Font. L’última bala del CCR Castelldefels va ser sortir amb el porter jugador, tàctica que li va funcionar per anotar el tercer gol (5-3) i posar l’ai al cor als aficionats congregats al pavelló del club. Al darrer minut de partit, i quan ja estava decidit, Pep Font va anotar el tercer gol de la tarda i aconseguir tres valuosos punts per continuar somiant.

Borja Burgos: “L’equip ha fet un treball espectacular”

El tècnic de Castellar del Vallès, que va seguir les evolucions dels seus jugadors des de la grada -sancionat amb 3 partits-, va voler felicitar a l’equip pel caràcter mostrat i sobretot per guanyar a un equip que, d’ençà que és a Segona Divisió B, encara no els havien guanyat mai. Burgos, exultant amb la victòria, va comentar que “tot i uns primers minuts un pèl nerviosos, l’equip ha fet una molt bona primera part i ha sabut reaccionar a la perfecció als dos gols encaixats”. Tanmateix, va reconèixer que “tot i patir en el tram final del partit en la sortida de pressió i el joc de cinc, els jugadors han fet un treball espectacular”.

El retorn de Pol Viada

El jugador escolapi, que reapareixia després d’una llarga lesió, es va endur l’ovació de la tarda del centenar d’espectadors que van poder gaudir de la victòria del conjunt sabadellenc. Pol Viada va explicar les sensacions després del debut afirmant que “m’he trobat bastant bé, crec que he ajudat als companys en els minuts que he estat a pista i estic molt content pel resultat”. Tanmateix Borja Burgos va comentar que “ha treballat molt fort perquè arribés aquest dia i per fi ha arribat. Ha jugat minuts importants i espero que ens segueixi ajudant pel tram final de la temporada”, va sentenciar.

To Top