Ciutat

Un nou institut a Ca n’Oriac ampliarà l’oferta d’escolarització

Pares i mares entrant a l’escola amb els seus fills
Pares i mares entrant a l’escola amb els seus fills / LLUIS FRANCO

El Departament d’Ensenyament crearà dos nous centres al Vallès Occidental. Un serà el nou institut de Ca n’Oriac amb dues noves línies d’ESO que s’ubicaran a l’antic espai de l’Institut Arraona. I a Terrassa, també es crearan dues línies d’ESO que compartiran espais amb l’escola Joan Marquès i Casals.

Actualment a l’antic edifici de l’Institut Arraona on només hi queden alumnes de 1r i 2n de batxillerat.

Tot i l’ampliació de l’oferta a la ESO, des de la FaPaC denuncien que el proper curs es podria tancar una línia de P3 de l’Escola el Virolet de Sabadell, fet que, tot i l’ampliació en línies de ESO, disminuiria les de Parvulari.

Comentaris
To Top