Ciutat

La UGT demana una reunió entre SMATSA i l’Ajuntament

Un equip de neteja d'SMATSA / Foto: Lluís Franco

Els treballadors d’SMATSA representats per la UGT exigeixen “diàleg”, una reunió entre l’Ajuntament de Sabadell i SMATSA, davant “l’actual situació de confrontació” entre les dues parts. El sindicat també reclama “seny” al consistori i a la concessionària de la recollida de residus i neteja viària i “altura de mires” per trobar una solució pactada al conflicte.

En un comunicat, els sindicalistes apunten que a un any de les eleccions municipals “ni la remunicipalització ni el rescat de la concessió són viables” i consideren que és fer volar coloms fer pretendre a la ciutadania una altra cosa. D’altra banda, afegeixen que si l’empresa fa els acomiadaments anunciats, això sí que tindrà una repercussió en el servei, i expliquen que no veure-ho “és no voler reconèixer una realitat que tothom veu”.

La UGT assegura que en la reunió d’aquest dijous amb el regidor de Serveis Municipals, Lluís Perarnau, li van transmetre la necessitat de convocar una reunió el més aviat possible “amb totes les parts implicades”. Perarnau va explicar ahir a la premsa que es va comprometre a què la reunió se celebrés de forma “imminent”, la setmana que ve a ser possible.

Comentaris
To Top