Ciutat

Així serà el servei de bus alternatiu durant els talls d’estiu de FGC

La zona en què s’intervindrà pel soterrament
La zona en què s’intervindrà pel soterrament / LLUIS FRANCO

A partir del dia 25 de juny s’interromprà el servei de trens entre Sant Quirze i Can Feu-Gràcia per completar les obres del soterrament a Sabadell. Mentre duri el tall del servei, fins al 10 de setembre, FGC habilitarà un servei de bus substitutori que enllaçarà les dues estacions. Ferrocarrils ha contractat el servei a TUS, que posarà a disposició dels usuaris fins a 8 autobusos; cinc dels quals són dels que han arribat més recentment a les cotxeres i encara no lluiran els colors de la ciutat, segons fonts de l’empresa.

Sense freqüència exacte

Els busos no tindran una freqüència de pas concreta, ja que segons ha explicat FGC, la intenció és que cada cop que un tren arribi a Sant Quirze per una banda, i a Can Feu-Gràcia per l’altra, tots els passatgers del tren puguin agafar l’autobús. Per accedir al bus només caldrà el mateix bitllet o abonament del tren. S’hi podran pujar bicicletes i cadires de rodes, alguns aspectes que podrien fer anar més o menys ràpida la sortida del bus. La quantitat d’autobusos que es posaran a disposició per cobrir el servei «s’ajustarà a la demanda».

Mentre durin les obres, els trens seguiran circulant entre les estacions Can Feu Gràcia i Parc del Nord com a un servei de metro.

FGC ja ha fet públics els nous horaris d’estiu al seu web. S’inclouen modificacions horàries no només pel tall entre Sant Quirze i Can Feu-Gràcia entre juny i setembre, sinó també un segon tall que hi haurà entre aquesta última estació i Bellaterra entre el 13 d’agost i el 2 de setembre

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top