ESPORTS

Presenten la xarxa-clúster ‘Esport Innovació Sabadell’

Els representants dels agents promotors amb l'alcalde Maties Serracant i la regidora d'Esports, Marisol Martínez

“És el tret de sortida”. Així va definir la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, la presentació de la xarxa-clúster ‘Esport Innovació Sabadell’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és unir forces entre diferents àmbits de la ciutat com són l’esport, la indústria i la salut per idear i executar projectes comuns que puguin ser beneficiosos per la ciutat i el seu entorn.

Aquest dijous es van presentar els tres trets essencials i també els agents promotors: Gremi de Fabricants, Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Club Natació Sabadell, Fundació Privada de l’Esport Sabadellenc i l’Ajuntament. Marisol Martínez va parlar de 6 oportunitats per la ciutat: com educadora esportiva, amable i connectada, innovadora, saludable, turística i competitiva. “Neix aquest projecte comú de ciutat per consolidar-se amb el compromís d’empreses, comerços, entitats, institucions… El més important és estar tots junts”, va subratllar. De moment, no hi ha encara un resultat concret, però en els mesos vinents s’esperen presentar diferents idees i projectes. “L’especialització és la clau”, va afegir l’alcalde Maties Serracant.

Els agents participants van mostrar la seva satisfacció per l’acord i confien que donarà grans resultats en el futur. Claudi Martí, president del Club Natació Sabadell, va dir que “cal ser atrevits i posar en valor el que significa l’esport a la nostra ciutat per fer camí”. Modesto Custodio, president de la Corporació Sanitària del Parc Taulí, va destacar el factor “innovació” posant el Taulí com a punt de referència internacional. També Blai Costa, president del Gremi de Fabricants, es va mostrar entusiasmat. “El Vallès és una potència industrial i si es combina amb l’esport i la salut es poden fer accions de gran valor”.

Finalment, la Marisol Martínez va voler destacar el paper de la Fundació Privada de l’Esport Sabadellenc com a òrgan gestor, agraint l’esforç dels seus representants Paco López, Jaume Mas i Joaquim Badia. Un cop signat el protocol, ara caldrà posar-se a treballar per concretar tots els projectes que poden afavorir la ciutat en diferents àmbits.

Comentaris
To Top