ESPORTS

Nou èxit del torneig solidari de la UE Sabadellenca

Nou èxit del torneig solidari de la UE Sabadellenca

El petit Hugo amb la seva mare i la seva àvia / Lluís Franco

Objectiu complert. La quarta edició del Torneig Solidari de la UE Sabadellenca contra les malalties rares va ser un total èxit. El camp de la Zona Sud va viure una jornada plena d’activitats i també d’emocions, amb la presència del petit Hugo i els seus familiars. Tots van poder comprovar com la gent del futbol i altres esports i entitats de la ciutat es van bolcar en la iniciativa de recollir fons i facilitar la intervenció que necessita l’infant, víctima d’una microtia infantil (malformació de l’oïda).

Partits de futbol a dojo, sobretot en l’àmbit formatiu, es van combinar amb altres activitats més lúdiques. També va tenir lloc el tradicional torneig 3×3 amb la participació d’exjugadors com Iván Diaz, Edu Aguilar, Sergio Montero, Uri Serra, Eric Martínez, Eric Reverter, Perqui o Jancho. Il·lustres ex components dels equips de la zona abans de la fusió (Comerç Creu, Peña los Merengues, Espronceda i Campoamor) també van ser protagonistes en el Memorial Dorado. La novetat va ser un torneig de futbol adaptat. La festa va acabar amb música i molta satisfacció entre els organitzadors de la Sabadellenca.

Ara caldrà esperar el resultat de la gran subhasta que significa la principal font d’ingressos. S’allarga fins al 5 de juliol, però les previsions són molt positives. S’hi troben samarretes d’equips de primer nivell mundial, botes de jugadors professionals i altres elements força atractius gràcies a la solidaritat de molts clubs i diferents entitats, empreses i comerços de la nostra ciutat.

Comentaris
To Top