ESPORTS

El Torneig solidari de la Sabadellenca prepara una gran subhasta

Es fan activitats especialment dirigides als nens/Ll. Franco

La UE Sabadellenca ja té tots els detalls a punt per a la quarta edició del Torneig solidari dedicat a lluitar contra les malalties rares. Aquest any se centra en el cas del nen Hugo que pateix una microtia infantil, una malformació que afecta l’oïda. El que es coneix com l’orella petita. Està en tractament, però els seus pares han demanat col·laboració per poder portar a l’infant als Estats Units i operar-lo.

L’entitat del Sud es bolca per aconseguir la màxima participació possible. Un cop més, la resposta ha estat impressionant. El punt fort és la gran subhasta que ja està en marxa des de fa mesos i tanca, en una primera fase, el 5 de juliol. Samarretes cedides per jugadors professionals de Primera Divisió, pilotes signades, objectes i altres elements han entrat en aquesta gran subhasta per recollir fons.

La jornada de dissabte s’obre a les 9 del matí i tindrà diverses activitats, la majoria esportives amb partits de futbol formatiu, un torneig 3×3 i el tradicional Memorial Dorado amb la participació dels equips amateurs de la zona. També hi haurà altres activitats lúdiques i dedicades als més petits. La novetat serà un torneig de futbol adaptat amb la participació de tres equips.

Comentaris
To Top