Ciutat

Ca n’Oriac tindrà un institut nou el curs vinent

L'IES Arraona, en una imatge aèria de Google Maps

El barri de Ca n’Oriac ja està a punt per tenir una nova escola a partir del curs vinent. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la Generalitat ha aprovat la creació de 7 centres a tot Catalunya, i un dels quals, com estava previst, és l’Institut Ca n’Oriac de Sabadell, que s’ubicarà a l’Institut Arraona, ara infrautilitzat perquè els alumnes s’han anat derivant a l’IES Can Llong. El govern català ha detectat que calia revisar l’oferta de places educatives en diferents municipis, com també Terrassa, l’Hospitalet, Mataró i Santa Coloma de Gramanet.

A part del de Sabadell, el curs escolar 2018-2019 iniciaran la seva activitat lectiva l’Institut de Santa Coloma de Gramenet (Santa Coloma de Gramenet), Institut Nou de l’Hospitalet de Llobregat (L’Hospitalet de Llobregat), Institut Joan Marquès (Terrassa), Institut Escola Gornal (L’Hospitalet de Llobregat) com a transformació de l’Escola El Gornal amb la implantació de l’ensenyament de secundària obligatòria, Institut Escola Mar Mediterrània (Mataró) com a transformació de l’Escola Tomàs Viñas i l’ Institut Escola Àngela Bransuela (Mataró), com a transformació de l’Escola Àngela Bransuela, amb la implantació, també en els darrers dos casos de la secundària obligatòria.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top