ESPORTS

El Club Natació Sabadell ja suma 6 medalles a l’Estatal de natació

Judit Ignacio va guanyar els 50 papallona i va fer segona en els 50 lliures

El Campionat d’Espanya d’estiu de natació que se celebra a Mairena del Aljarafe (Sevilla) està sent força positiu pels representants del Club Natació Sabadell. De moment, ja han sumat sis medalles. Va començar fort amb l’or de Judit Ignacio als 50 papallona (27.34) i Marina García en els 50 braça (31.92). Les dues van mostrar el seu bon nivell de forma pensant en la gran cita europea de Glasgow del mes d’agost.

En la segona jornada, va repetir Judit Ignacio per partida doble. Va aconseguir la medalla de plata en els 50 lliures amb un registre de 26.40 i va formar part del quartet del 4×200 femení del CNS que va pujar al punt més alt del podi. Bea Gómez també es va sumar a la festa amb la seva segona posició en els 400 m estilos (4.47.89). En el capítol masculí, Marc Sánchez, que també anirà a la màxima europea, va contribuir al bronze del relleu 4×200. Aquest cap de setmana s’esperen més medalles.

Publicitat
Comentaris
To Top