Publicitat
Diners

Amazon aterra a Barberà, a tocar de Sabadell

Vista aèria de la línia d’embalatge de paquets del centre logístic d’Amazona del Prat / ACN

Amazon obrirà el seu segon centre més gran de Catalunya al terme municipal de Barberà del Vallès. Segons va informar ahir TV3, en una parcel·la de 80.000 metres quadrats s’ha començat la construcció d’una plataforma logística de 51.100 metres quadrats. En aquest espai es faran dos edificis de la multinacional.Els terrenys pertanyen a Barberà, però estan a tocar de Sabadell, just al costat de l’estació de l’ITV del polígon industrial de Can Roqueta. La parcel·la és propietat de la immobiliària Goodman, que l’està desenvolupant contruint-hi la nova nau, que posteriorment llogarà al gegant del comerç electrònic. Aquesta va ser la manera com ja es va instal·lar Amazon a la Zona Franca.

La companyia ha començat a buscar mossos de magatzem pera aquest nou centre. Amazon no va voler confirmar encara aquesta informació, tot i que fonts de l’ajuntament de Barberà del Vallès sí que van assegurar al Diari de Sabadell que tenen coneixement d’aquest projecte del nou centre logístic de la companyia de comerç electrònic a la seva ciutat.

Setè centre a Catalunya

Es tractarà del setè centre d’Amazon a Catalunya i el segon més gran de tot el territori. Només el superarà el centre del polígon Mas Blau del Prat, que té 63.000 metres quadrats en una parcel·la que supera els 150.000 metres, que va ser venuda per l’Incasòl a finals del 2015. El nou equipament incrementarà la presència de l’empresa en la zona est de Catalunya, on ja disposa d’un altre centre a Martorelles. D’aquesta manera consolida la seva aposta per l’entorn de l’AP-7 i millora la connexió directa amb França i la resta del sud d’Europa.

El gegant nord-americà compta també amb un magatzem de 28.000 metres quadrats a Castellbisbal que dona servei a Amazon Pantry, l’àmbit que engloba tots els seus productes i serveix relacionats amb la higiene i l’alimentació, i disposa d’una altra instal·lació de 30.000 metres quadrats a Martorelles. A més, disposa d’un centre logístic més petit a la Zona Franca on fa una part del servei Prime. A banda, al carrer Rosselló de Barcelona disposa d’un edifici des d’on organitza les seves entregues en menys de dues hores i al 22@ hi té el Seller Support Hub, un centre de suport a les pimes del sud d’Europa que venen a través de la seva plataforma.

Els centres d’Amazon a Catalunya

– El Prat
– Martorelles
– Castellbisbal
– Zona Franca
– Carrer Rosselló
– 22@ de Barcelona
– Barberà del Vallès

Publicitat
Comentaris
To Top