Ciutat

Deixadesa a Covadonga: uralita al carrer des de fa una setmana

uralita
Tub d'uralita al carrer Covadonga / P.V

Els veïns del barri de Covadonga denuncien la presència de tubs d’uralita al carrer Covadonga cantonada amb Comtes, concretament, on hi ha els contenidors ubicats a la vorera de Fira de Sabadell. “Fa setmanes que truquem a la policia i encara continuen els tubs”, assegura un dels veïns. “La policia ens assegura que han passat un comunicat a les entitats competents”, afegeix.

Per si hi havia qualsevol dubte, des del Club Natació Sabadell afirmen que no tenen cap mena de vinculació amb la presència d’aquest material, ja que fins al dia 1 d’agost no comencen les obres per retirar la uralita de les Naus. A més, el club s’ha ofert a retirar aquest tub el pròxim dimecres si encara hi és allà.

A banda d’alertar a la policia, els veïns afirmen haver-se posat en contacte amb l’Ajuntament i el consistori els ha demanat que truquin a Espais Públics. “No ens agafen el telèfon, no podem contactar amb ells, i la uralita continua al carrer”, conclou.

Comentaris
To Top