Diners

El grup d’enginyeria IDP consolida la línia positiva amb ingressos de 5,3 milions d’euros

IDP Enric Blasco
Enric Blasco va presentar els resultats del primer semestre del grup al consell d’administració / LL.F

El grup d’enginyeria IDP ha consolidat la seva línia positiva i ha assolit durant el primer semestre del 2018 uns ingressos de 5.351.444 euros i un EBITDA d’1.066.181 euros, una xifra que se situa en el 19,9%. Es tracta d’un percentatge que està molt per sobre de l’habitual en el sector. El conseller delegat del grup, Enric Blasco, va presentar aquests resultats fins al juny al consell d’administració.

Blasco ha assenyalat que “aquests resultats són fruit del treball realitzat en la millora contínua de l’organització per assolir la nostra visió de ser una empresa líder en serveis tècnics transnacionals d’enginyeria, medi ambient i arquitectura mitjançant l’ús de la tecnologia BIM”. De fet, ha informat de la recent adjudicació de diversos projectes d’innovació, dins del marc del programa H2020 de la Unió Europea. En aquesta iniciativa europea, el grup ubicat a la Torre Millenium és membre dels consorcis guanyadors.

Projectes en cartera

El grup IDP pretén assolir el 2019 una facturació d’11,3 milions d’euros i un EBITDA de 2,3 milions d’euros (20,3%). Entre els projectes destacats amb els quals està treballant la companyia sabadellenca es troba l’aeroport Internacional de Denver als Estats Units, l’aeroport internacional de Comodoro Arturo Merino Benítez a Santiago de Xile, el port de la Savina a Formentera, la terminal marítima del Port d’Eivissa, l’Hospital Provincial de Curicó (Xile), la xarxa de botigues per a la companyia Lidl a tot Espanya, la xarxa de botigues per a la companyia Inditex en l’àmbit mundial, i el Complex Mediambiental de Guipúscoa a Donostia-Sant Sebastià.

Comentaris
To Top