Ciutat

El PP demana que es retiri “la simbologia partidista de l’espai públic”

Esteban Gesa. Foto: Lluís Franco.
Esteban Gesa, portaveu del PP / LLUÍS FRANCO

El Partit Popular (PP) de Sabadell exigeix al govern municipal que faci esborrar les esteladas dels passos de vianants i que retiri la pancarta de “Llibertat presos polítics” que penja de la façana de l’Ajuntament. Així, se suma a la demanda de Ciutadans (C’s) d’eliminar “la simbologia partidista de l’espai públic”.

La formació demana que es compleixi “la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que obliga a retirar la simbologia independentista de l’espai públic”.

El portaveu del PP, Esteban Gesa, considera que “és una oportunitat excepcional perquè l’alcaldessa accidental, Marisol Martínez, faci respectar el principi de neutralitat política d’una institució pública com és l’Ajuntament”. Gesa incideix en la importància de “de restaurar la normalitat política i evitar així que siguin els ciutadans els que hagin de fer complir la legalitat”, conclou el Portaveu.

El Portaveu del PP afegeix que la sentència “determina que no es pot privatitzar l’espai públic en favor dels independentistes, que és de tots, també dels catalans que ens sentim espanyols”.

La petició de retirada de la pancarta es fa “extensible als llaços i pancartes amb missatges polítics, així com els cartells que tapen la senyalització dels noms dels carrers i esteladasque s’exhibeixin en edificis públics”.

Comentaris
To Top