ESPORTS

Seligrat: “Ho mereixíem abans, però té mèrit remuntar a Son Malferit”

Pol Ballesteros eufòric després de marcar el decisiu 1-2/Críspulo Díaz (cedida)

Els jugadors arlequinats van celebrar la victòria al vestidor amb crits i consignes d’alegria. Més serè estava Toni Seligrat després de patir molt en els últims minuts.

“Ens hauríem pogut estalviar el patiment si entra el penal, però el futbol té aquestes coses i el Sabadell sembla que sempre li toca patir. Penso que mereixíem guanyar abans d’aquesta jornada, però té molt mèrit aconseguir-ho en aquest camp i remuntant un resultat en contra

“En els primers minuts la consigna era evitar faltes a prop de la nostra àrea i ha passat tot el contrari. Ells ens han fet fer un pas enrere i així ha arribat el gol. Penso que l’equip ha sabut reaccionar i un cop més la pilota parada ha estat clau”

“L’empat ens ha donat ales per la segona part. Hem pogut fer l’1-2 abans del gol de Pol, però també ells han tingut una gran ocasió de Canario que ha parat molt bé Roberto. Són els petits detalls de tots els partits”

“Pol ha estat molt bé i me n’alegro per ell. Missatge als que diuen que no crec en els joves? Jo sempre dic el mateix. M’és indiferent si és jove o veterà, cristià o musulmà, el més important és el rendiment. I Pol ho està fent bé, com altres. És un luxe tenir a la banqueta homes com Gato, Felipe o Edgar. Això demostra el potencial de la plantilla. Espero poder anar a més”

POL FELIÇ

L’autor de l’1-2, Pol Ballesteros, estava molt satisfet.

“Hem patit una mica després de l’1-0, però hem sabut reaccionar i a la segona part hem estat superiors. Abans del meu gol ja hem pogut marcar. Si ho he vist clar? Ha estat un contracop molt ben conduït per l’Arturo i jo no he dubtat davant la sortida del porter. És un gol important”

“Mai hem deixat de creure, però necessitaven un bon resultat per agafar confiança i ara espero que puguem seguir en aquesta línia. L’equip està en un bon moment”

Podeu trobar la crònica del partit en aquest enllaç

Comentaris
To Top