El Sabadell aconsegueix la primera victòria a Son Malferit (1-2)

L’equip arlequinat remunta i aconsegueix el primer triomf de la temporada

Alegria arlequinada a Son Malferit/Críspulo Díaz (cedida)

Per fi la primera victòria. El Sabadell va trencar la dinàmica negativa i ho va fer de la millor manera. Demostrant gran capacitat de reacció davant un altre marcador en contra. Aleix Coch va igualar abans del descans i en una gran segona part, els de Toni Seligrat es van imposar amb gol del jove Pol Ballesteros, la gran aposta del tècnic. Fins i tot hauria pogut ser un triomf més tranquil si Edgar hagués aprofitat un penal a 5 minuts del final. Però el va aturar el porter Karl. Va tocar patir, però el Sabadell va saber controlar i assegurar tres punts d’or.

La sortida va recordar molt Conca. Un Sabadell descentrat, indecís i incapaç de frenar l’ímpetu inicial del conjunt balearico. Al cap de 40 segons, Roberto ja va haver d’avortar una clara oportunitat de Marcos. Un desajust defensiu incomprensible. En els primers 5 minuts, l’Atlètic Balears va arribar amb perill dues vegades més. Kike López va fer misto en un remat claríssim. De fet, va ser l’avís de l’1-0. Aquest cop amb més mèrit del capità local Fullana, que va fer un magistral llançament de falta. La pilota va anar a l’escaire esquerre. Va volar Roberto i va arribar a tocar la pilota, però sense poder evitar que s’introduís a la porteria. Un altre cop a remolc.

Abans del gol, el conjunt de Seligrat va tenir també una gran ocasió. Un rebuig d’Oscar Rubio es va convertir en una gran assistència per a Néstor Querol, qui va encarar cap a porteria, però se li va fer fosc un cop dins de l’àrea davant el porter Karl. Va ser l’únic símptoma de perill en molts minuts. Li va costar reaccionar al Sabadell, però una acció d’estratègia li va donar vida. El primer córner arlequinat el va llençar Néstor i Aleix Coch es va elevar per sobre de tots i amb un cop de cap imperial va superar al porter alemany del quadre local. Dos gols a pilota aturada van deixar les taules a mitja part.

La segona part va oferir un absolut canvi de guió. Almenys des de l’òptica arlequinada. Va sortir un Sabadell en tromba. A per totes. I en els primers 10 minuts d’aquesta segona part, Pedro Capó, amb un cop de cap a boca de canó i Arturo amb un xut que va desviar un defensa, van fregar l’1-2. La rèplica local seria un remat de Canario que va rebutjar Roberto en una gran intervenció.
L’1-2 que va arribar en el minut 64. I va ser obra de la gran aposta de Seligrat, el jove Pol Ballesteros en culminar un espectacular contracop conduït per Arturo. Just premi al joc i domini arlequinat.

Seligrat va voler reforçar el mig del camp amb l’entrada de Yosu primer i Gato després. També Edgar va aparèixer sobre el camp en lloc d’un Arturo tocat. I l’ex del Reus va disposar de la gran oportunitat de sentenciar en un penal comès sobre ell en el minut 80. A més, el defensa Villapalos va ser expulsat amb vermella directe. Tot semblava de cara, però el llençament d’Edgar (sense l’especialista Felipe) el va aturar el porter Karl. Es va esvair l’1-3 que hauria sentenciat i va tocar patir fins al final. L’Atlètic Balears va apostar pel joc aeri a la recerca de l’empat. El Sabadell va controlar bé i aquest cop va saber adormir el partit en el temps afegit. Victòria per tornar a creure.

At. Balears: Karl; Expósito, Rubén González, Vallori, Villapalos, Rovirola (Guasp, m. 89), Canario, Kike López (Hugo Díaz, m. 76), Marcos de la Espada, Fullana i Samuel (Nuha, m. 55).
Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Valentín, Ángel Martínez, Pol Ballesteros (Gato, m. 75), Adri Cuevas (Yosu, m. 64), Arturo (Edgar, m. 79), Pedro Capó i Néstor.
Àrbitre: Daniel Yuste Querol, Comitè valencià. Grogues: Néstor, Adri Cuevas, Nico.
Gols: 1-0, min 14: Fullana; 1-1, min. 37: Aleix Coch; 1-2, min. 62: Pol Ballesteros;
Incidències: Estadi Son Malferit, uns 1.200 espectadors amb presència de seguidors sabadellencs.