Ciutat

Vehicles autònoms i sostenibles a la Setmana de la Mobilitat

Del 17 al 23 de setembre se celebrara la Setmana de la Mobilitat a Sabadell

El bus Èrica / Cedida

Del 17 al 23 de setembre se celebrara la Setmana de la Mobilitat a Sabadell. Entre les diferents activitats que s’organitzaran hi ha l’ús de bicicletes elèctriques en diferents barris de la ciutat. Un altre element destacable serà la prova pilot del bus autònom Èrica. L’autobus, que es mou sense la necessitat d’un conductor, es passejarà per la ciutat del 21 al 23 de setembre. El vehicle, 100% elèctric i amb capacitat de fins a 6 persones, es mourà pel Passeig.

El divendres 21 i el dissabte 22 se celebraran diverses conferències al Passeig de la Plaça Major amb el títol ‘La intermodalitat: mobilitat eficient per a tothom’, i el dissabte es faran visites guiades a l’Espai Sabadell Rambla, el que és l’antiga estació Sabadell Rambla dels FGC. Aquestes visites es faran al matí de 10 a 2 cada mitja hora.

El diumenge es celebrarà una pedalada popular que travessarà la ciutat de nord a sud acabant a un taller de pintura al voltant de la bicicleta al Parc Central del Vallès.

Nova imatge de l’Oficina de Mobilitat

Aprofitant la Setmana de la Mobilitat l’Oficina de Mobilitat de Sabadell estrenarà una nova imatge. A banda de fer-la accessible per a persones amb mobilitat reduïda també canviarà la seva imatge tant interior com exterior. L’objectiu és que l’oficina no es limiti a vendre tiquets de bus i tren i que es converteixi en un punt que ofereixi servei personalitzat d’informació i de comunicació per moure’s de la ciutat.

Comentaris
To Top