Esports

Bona imatge del Sabadell Rugby Club a Lleida malgrat la derrota (45-17)

Un moment del partit disputat a Lleida/Monse Valcarce (cedida)

El Sabadell RC va debutar amb derrota a la Divisió d’Honor Catalana contra l’INEF Lleida. Els de Fran González van caure per 45-17 contra un equip molt complet i treballat. Tot i la diferència final, el partit va estar molt disputat, i fins i tot en el minut 60 estava empatat a 17. Als últims vint minuts del matx van ser clarament pels locals, que amb 4 marques van desequilibrar el marcador i enfonsar les opcions de sorpresa del Sabadell RC.

La primera part va estar molt disputada, on els locals dominaven el joc a la mà, mentre que els vallesans s’apropiaven de les fases estàtiques. En els primers minuts, els dos equips van transformar un cop de càstig, però van ser els lleidatans els que van aconseguir dues marques gairebé consecutives, que a més també van transformar. Lluny de donar el partit per perdut, els sabadellencs van aconseguir retallar distàncies abans d’arribar a la mitja part amb un assaig d’Oriol Ferran que culminava una magnífica jugada col·lectiva.

A la segona part, els nois de Fran González van sortir a la segona part amb ganes d’empatar el partit, i així ho van fer. Francesc Farràs plantava la pilota més enllà de la línia de marca, un assaig que transformava Josu Quintana i posava les taules al marcador. Els locals, molt més experimentats, van aprofitar el moment de rauxa visitant per augmentar el ritme del partit, una velocitat a la qual el Sabadell RC no hi està acostumat. A més, els sabadellencs van començar a acusar l’esforç físic de la primera hora de partit i no va poder parar les envestides rivals. En només vint minuts els de la Terra Ferma van aconseguir quatre marques que van acabar amb les opcions del Sabadell RC. Al final, 45-17 en un marcador que no reflectia ni molt menys el que va ser el partit.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran González, lamentava el no poder marxar de la capital del Segre amb algun punt i assegurava que “hem jugat contra el millor equip de la lliga i hem competit 60 minuts, això ja és una petita victòria”. El tècnic però avisava que “no podem treballar tan bé durant una hora i llençar-ho tot per la borda als últims minuts, ens tocarà treballar en això”. Els aabadellencs tindran l’oportunitat la setmana vinent d’aconseguir la primera victòria de la lliga contra els Crancs d’Osona. El partit es disputarà a La Roureda el dissabte 6 a les 18h de la tarda i, a priori, serà un enfrontament molt més igualat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top