Publicitat
Ciutat

Cremen dos contenidors a La Plana del Pintor

Vista aèria del barri de la Plana del Pintor, amb els dos contenidors cremats assenyalats / GOOGLE MAPS

La nit de dimarts, un piròman no identificat va calar foc a dos contenidors situats al barri de La Plana del Pintor, al nord de Sabadell. Els incendis es van produir amb una diferència de tan sols cinc minuts i a molt poca distància: el primer, a les 21:49 al carrer del Caucas; i el segon, a les 21:54 al carrer de l'Himàlaia. Ambdós contenidors es trobaven a poc més de 200 metres l'un de l'altre.

Publicitat

Cap dels dos contenidors va patir grans desperfectes. En el cas del carrer del Caucas, destinat al reciclatge de paper, el foc només va afectar-ne el contingut. El contenidor del carrer de l'Himàlaia si va patir danys, però només va quedar afectat parcialment. En tots dos casos va haver d'intervenir una dotació de bombers i una unitat de la Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top