Ciutat

Ja és oficial: Marta Farrés serà l’alcaldable del PSC

Farrés, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

L’exregidora Marta Farrés serà la candidata del PSC a les eleccions municipals de 2019 després que cap altre militant s’hagi inscrit en el procés de primàries dels socialistes sabadellencs. Així ho han confirmat fonts socialistes a D.S. aquesta tarda, quan es tancava el procés. Farrés ha rebut un ampli suport intern: ha entregat 202 avals, el que representa un 80% del suport de la militància sabadellenca.

Els socialistes ratificaran Farrés com a candidata la setmana que ve, en una assemblea de la formació del proper dimecres. Posteriorment, el partit juntament amb l’alcaldable socialista confeccionaran la llista electoral per les eleccions de 2019.

L’exregidora ja havia intentat ser la candidata socialista en els comicis de 2015. En aquella ocasió, va perdre la votació per la mínima (46% dels suports) davant de Josep Ayuso.

Qui és Marta Farrés?

Farrés (1981) va ser regidora nou anys en els governs de l’exalcalde Manuel Bustos, ocupant regidories com Joventut i Habitatge, Urbanisme i Espai Públic. Llicenciada en Ciències Polítiques, també ha treballat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i pel Parlament de Catalunya. És afiliada del PSC des del 2003, moment en què va entrar a formar part de l’executiu local.

Comentaris
To Top