Ciutat

El Mescla’t celebra la seva IV edició aquest dissabte

Exhibició de Bollywood a la plaça del Doctor Robert

El Mescla’t celebra la seva IV edició aquest dissabte a la plaça del Doctor Robert i el passeig de la plaça Major. Més de trenta activitats i una cinquantena d’entitats participen en els actes que duraran fins aquesta nit. El tancament es farà amb les actuacions de Can Canalla i d’Animal. L’objectiu del Mescla’t és mostrar Sabadell com una ciutat compromesa contra qualsevol tipus de discriminació.

Entre les activitats programades hi ha balls tradicionals d’arreu com la Dansa del Ventre, el Bollywood, o la dansa boliviana; recitals de poesia, música, i un munt d’activitats pels més petits.

Al passeig hi ha una zona amb carpes de les diferents entitats socials presents a la ciutat. Des de la Federació d’Associacions de veïns, l’SCAI, sindicats, i diferents ONG. “És una activitat interessant per fer difusió a la ciutat de les diferents formes de cooperar que hi ha”, explicava la Carme Mañalich, representant sabadellenca de la fundació Vicente Ferrer. El tècnic del Secretariat Gitano, Sergio Acevedo, també destacava el paper del Mescla’t com una forma de presentar a una cuitas “intercultural”, “la xarxa d’entitats que hi ha”.

Comentaris
To Top