Publicitat
Ciutat

Mescla't torna amb noves propostes i avança actes

La fira d'entitats incorporarà enguany una mostra de gastronomia

La regidora Míriam Ferràndiz, en una roda de premsa / DIARI DE SABADELL

El proper 6 d'octubre torna la trobada d'entitats Mescla't. L'acte, ha dit la regidora de Drets Cívils i Gènere, Míriam Ferràndiz, és també "el reflex de Sabadell com a ciutat compromesa amb els valors contra l'homofòbia, la xenofòbia i la discriminació". Una ciutat molt rica perquè fa a entitats que estan lluitant per la pervivència de la justícia social. La regidora ha destacat que es tracta de la quarta edició d'aquesta activitat i que de nou "ha aconseguit aplegar totes aquestes entitats a través del treball conjunt entre ajuntament i les entitats". La mostra d'entitats incorpora aquest any una mostra de gastronomia que reflecteix la diversitat cultural de la ciutat.

Una altra novetat és que aquest any s'han programat diverses activitats descentralitzades com exposicions i conferències. En aquest sentit a destacar l'exposició "Dones d'Àfrica" de l'artista sabadellenca Teresa Piña i que es podrà visitar, del 24 de setembre fins al 15 d'octubre. També al cine Imperial, el dimecres 3 d'octubre es projectarà el documental, "Els fils del tauler" a càrrec del Col·lectiu Mirades i la regidoria de Drets Civils. Dijous tindrà lloc un col·loqui sobre la realitat de la infància a l'Àfrica a càrrec de la Fundació Main i del 26 de setembre al 12 d'octubre al passeig de la plaça Major hi haurà instal·lada una exposició fotogràfica càrrec de Ruido Photo amb visita guiada el mateix dia 6 d'octubre a les 17.30. Complementarà el programa previ a la festa, una altra exposició situada al Centre Cívic Can Rull, a càrrec de Colors del Món.

El dissabte 6 d'octubre tindrà lloc la quarta edició de Mescla't situada entre la plaça Dr. Robert, el Racó del Campanar i la Zona Carpes. Durant tot el dia hi haurà tallers, màster class de danses del ventre i dansa Bollywood, ball típic bolivià, música colombiana, espectacle de titelles, recital de poesia i diferents actuacions. La regidora Míriam Ferràndiz ha volgut destacar els Concerts: El Concert de Can Canalla i el Concert d'Animal amb l'objectiu ha dit. "D'atreure també els joves en aquest espai de convivència".

El Mescla't hi participa la Taula de Gènere, Feminismes i LGTB, Taula de Nova Ciutadania, Taula de Creences i de Conviccions, Taula del Poble Gitano, i Entitats de Joventut.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top