Diners

La Pimec del Vallès Occidental renova la seva Comissió Executiva

Foto de família de la nova executiva de la secció pel Vallès Occidental de la Pimec / CEDIDA

La delegació al Vallès Occidental de la patronal de les micro, petites i mitjanes empreses (Pimec) va anunciar ahir la renovació del 30% de la seva Comissió Executiva, que estarà formada en un 20% per empresàries.

La Comissió estarà presidida per Josep Maria Catalán, soci fundador i gerent de Bacsa, empresa de Santa Perpètua de Mogoda especialitzada en bàscules i balances i president de l’Associació Espanyola de Coordinació de la Indústria del Pesatge (AECIP).

Catalán, que va arribar al càrrec l’any 2017, comptarà amb quatre vicepresidents: els empresaris Carlos Rodríguez (Pintados y Derivados), Jaume Maranges (Ferreteria Maranges), Francesc Elias (Bomba Elias) –president durant 12 anys–, Xavier Pujol (Advanto) i Noèlia Hurtado (Top Ten Franquícias). El president de Pimec Joves seguirà sent Alberto Rodilla (Creatio) i el de PIMEComerç Xavier Olivé (Cerdanyola Comerç i Serveis).

Centrats en el territori

Catalán ha dit que, en aquest nou mandat, Pimec Vallès Occidental seguirà “potenciant els serveis que ajudin el creixement i consolidació de les empreses del territori” i continuarà impulsant la col·laboració amb les diferents institucions vallesanes.

Comentaris
To Top