Ciutat

Denunciat després de tenir un accident en estat d’embriaguesa i fugir

El punt on es va produir l'accident / Google Maps

Aquest dijous, a les 20:16h, dos cotxes van tenir un accident a l’avinguda de Francesc Macià, 55, a tocar de la plaça de la Concòrdia. El conductor d’un dels vehicles, però, va marxar del lloc de l’accident, i va ser localizat quatre minuts més tard al carrer de la Bonaigua.

Segons la Policia Municipal, l’home presentava “símptomes clars de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques” i es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia a què tot conductor està obligat. Els agents de la policia van immobilitzar el vehicle i van denunciar el conductor per tres presumptes delictes: contra la seguretat vial, negar- se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

Una segona alcoholèmia

D’altra banda, aquesta matinada, a les 02:35h, la Policia Municipal ha denunciat un home de 46 anys per conduir superant la taxa d’alcohol permesa, en registrar 0,51 mg/l quan li han fet la prova d’alcoholèmia.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top