DS MOTOR

Minuciós en el treball i servicial amb els clients

Juan Cabexuelo reparant una motocicleta
Juan Cabexuelo reparant una motocicleta / VICTÒRIA ROVIRA

Des de ben petit, Juan Cabezuelo ja tenia ben clar quina era la seva passió. Format a l’Escola Monlau Competició, va iniciar fa divuit anys un negoci que avui dia s’ha convertit en un dels referents de la ciutat en servei de venda i postvenda de motocicletes de les marques més punteres del mercat. A l’inici del segle XXI, ell i el seu germà Javier van obrir un petit taller multimarca a Santa Perpètua de la Mogoda de 140m2 on van començar a vendre les primeres motocicletes i posar en pràctica els coneixements de mecànica fent reparacions. Tot i això, no en van tenir prou i al cap de pocs mesos van crear l’escuderia Team Cabezuelo Racing (TCR), un equip que fins al 2011 va participar en el campionat d’Espanya, en onze edicions de les 24 hores de Montmeló aconseguint dues terceres posicions (2009-2010) i una pole position (2011) amb l’equip Mossos d’Esquadra – TCR. Paral·lelament, el concessionari-boutique donava els seus fruits i al cap de cinc anys Juan Cabezuelo i el seu pare, Juan Carlos, se’ls va presentar una oferta immillorable: Subira Motor, antic concessionari oficial de Yamaha, decidia posar punt final a l’etapa com a representant de la marca dels tres diapasons a la ciutat i obria una oportunitat d’or per a la família Cabezuelo.

Així doncs, arribats en aquest punt, l’any 2005 TCR arribava a Sabadell per oferir un servei de venda de motocicletes Yamaha i postvenda multimarca a la carretera de Molins de Rei 178 amb una premissa ben clara: per la porta entra un client i n’ha de sortir un amic. En aquest local van continuar perfeccionant un model de treball que després de divuit anys ha portat tants bons resultats a la família Cabezuelo. Després de cinc anys d’èxit al número 178 de la carretera de Molins de Rei, van decidir fer el gran salt en termes d’espai traslladant-se a les actuals instal·lacions ubicades 150 metres més avall, concretament al número 219. En aquest espai de 1800m2 i tres plantes, TCR ha posat a disposició de tot amant del motociclisme un equip de vuit treballadors preparats per a l’assessorament, venda de motocicletes i de complements, manteniment i reparacions de tota classe durant vuit anys. Els canvis d’hàbits en termes de consum dels clients en aquests darrers anys ha fet que el taller hagi pres una decisió atrevida des d’aquest 2018: tornar als seus orígens per convertir-se altra vegada en un concessionari multimarca i deixar de ser únicament el màxim exponent de la marca dels tres diapasons de la ciutat per oferir als clients el servei de venda i reparació a altres marques punteres del mercat com: Honda, Kawasaki, Suzuki, KTM i Kymco.

Una de les novetats més significatives que proporciona el taller dins d’aquesta renovació és el certificat STO (Servei Tècnic Oficial) d’Ohlins. Un servei que avui dia només es pot trobar a Sabadell i comarca pel que fa a manteniment de productes originals a més de la venda i postvenda d’amortidors i suspensions.

“No vendrem una moto qualsevol”

El gerent de TCR, Juan Cabezuelo, valora positivament aquest canvi que ha emprès la seva empresa fa prop de deu mesos afirmant que “el nostre objectiu sempre ha estat buscar que el nostre client pugui trobar a les nostres instal·lacions tots els productes possibles no només d’una marca en concret. És per això que vam decidir fer aquesta aposta mantenint el mateix servei que estàvem oferint fins ara amb Yamaha”.

Una de les claus d’aquest èxit és el tracte que sempre ha mostrat amb el client TCR, perquè segons comenta “el bon taller és aquell que conserva la seva clientela des de fa 20 anys”.

Aquesta premissa, tal com remarca el mecànic, es tradueix de la següent manera: “nosaltres no vendrem una moto si sabem que les característiques de la conducció del client no són les més adequades. Volem que sàpiga que a darrere de la motocicleta hi ha un equip de professionals que sempre respondrà davant de qualsevol problema que li pugui aparèixer”.

L'interior del taller TCR

L’interior del taller TCR / VICTÒRIA ROVIRA

La façana de TCR

La façana de TCR / VICTORIA ROVIRA

Comentaris
To Top