Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia femení reacciona i guanya al Dominicos (23-20)

El partit va ser molt competit fins a l'últim minut/Óscar Espinosa

Reacció. A la sisena ha arribat a primera victòria del Gràcia femení a la Divisió Plata en superar el Dominicos de Saragossa per 23-20. L’esclat de joia final deixà enrere els minuts de patiment perquè el partit no es va resoldre fins a darrera hora amb els gols de Paula Domingo i Maria Utrera, acompanyats, entremig, per l’aturada d’Olga Pena en un ‘7 metres’.

La sensacional actuació de la portera gracienca va ser una de les claus de l’èxit. Una altra, que l’equip de Xavi Font no acumulés les pèrdues de possessió que el anaven castigant cada jornada. Així i tot, no es va deslliurar de tornar a rebre el parcial 0-5 que, a la segona part, després el 13-9 del descans, capgirà el 16-12 i el convertí en 16-17. Es repetia la història amb la possibilitat que la feina anterior se n’anés en orris, però aquesta vegada la reacció va ser immediata en forma de 4-0 per encarar els últims deu minuts amb un marge esperançador (20-17).

El Dominicos, força insistent en el darrer tram farcit d’imprecisions, amenaçà amb el 21-20 amb possessió per empatar, però el robatori de pilota per part de Belén Reche ho impedí i propicià el 22-20 que tocà defensar fins que l’encert de Mari Utrera, màxima anotadora, establís el resultat definitiu.
Publicitat
Comentaris
To Top