ESPORTS

Homenatge al campió Jordi Morales abans del Club-Badalona

El campió del Món, Jordi Morales, tornarà a ser protagonista/Ó. Espinosa

Jornada especial. El Club Natació Sabadell torna a jugar a casa a la Divisió d'Honor masculina de tennis taula. I el d'aquest dissabte no serà un partit qualsevol perquè el flamant i destacat campió del món paralímpic Jordi Morales, director tècnic i palista de la secció de tennis taula del Club, farà la sacada d'honor. Serà poc abans de les 17 hores en la prèvia del duel entre el club nedador i el Sosmatic Badalona, en un partit que promet i molt.

El Club, amb l'equip titular format pel rus Yuri Beschstnny i els sabadellencs Ferran Brugada, Ivan Ruíz i Ramon Clivillé s'enfronta a un Badalona que compte amb Pere Navarro, molts anys en la Superdivisió; Adrià Fernández, que l'any passat va jugar el Ciutat de Barcelona, i el gironí Martí Pèlachs. El Sosmatic Badalona, a l'igual que el Club Natació, ha guanyat dos partits en l'inici de la categoria de plata i afronta la seva segona campanya a Divisió d'Honor.

Falcons, dos partits

A la Primera Nacional, el Club Falcons Sabadell-Smatsa Grup Àgora afronta dos compromisos teòricament assequibles després de patir la primera derrota de la temporada a Eivissa. Aquesta tarda juga de visitant contra el cuer CTT Vilanova i diumenge (10 hores) rep en la Sala de Tennis Taula de Can Balsach al Gold-Art Club Palma, un altre equip situat en la zona baixa. Oportunitat, doncs, pels homes de Joan Nogueras de tornar a la senda de la victòria.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top