Publicitat
ESPORTS

L'OAR Gràcia masculí dóna el cop a la pista del líder (27-28)

El masculí gracienc va guanyar al fins ara imbatut Sant Esteve Sesrovires/OAR (cedida)

Doble cara. A l’OAR Gràcia, primer resignació i després eufòria. Resignació perquè el femení de Plata va tornar a la dinàmica negativa en perdre a casa contra el Joventut Mataró per 26-29. El conjunt visitant va confirmar la seva perillositat i va dominar el partit gràcies a la millor conjunció defensiva i un atac més vivaç i potent, amb destacat protagonisme d’Ona Muñoz (11 gols), tot un malson per a les verd-i-blanques.  El Gràcia va acusar una vegada més les intermitències en el seu joc, capaç de recuperar-se del 0-4 de sortida per capgirar el marcador (11-10) i tot seguit caure en errors ben aprofitats pel Mataró (12-14 al descans).

A la represa, el primer gol local no va arribar fins passat el minut 6 (13-17). El Mataró ja havia engrandit la diferència i posat contra les cordes el Gràcia, obligat a una nova remuntada per tenir opcions.  A base d’anar-hi s’apropà a dos (23-25) amb 9 minuts per jugar encara, però el següent parcial 0-3 (23-28) i l’escàs temps pendent li barraren tota possibilitat./
Ho tornen a fer
Eufòria perquè dues hores més tard el masculí de 1a Nacional tornava, com la temporada passada, a causar sensació a Sant Esteve Sesrovires on superà l’aleshores líder imbatut. Tot i que gaudí d’avantatges significatius, sobretot en una primera meitat d’excel·lència tant defensiva com ofensiva (11-18 al descans), li tocà, a la segona part, mostrar ofici contra un dels equips més forts del grup.
Com era d’esperar el Sant Esteve va endurir la defensa per tractar de tancar l’aixeta dels graciencs.
Empès pel seu públic i beneficiat pels dos llançaments consecutius de 7 metres que Jordi Sancho i Guillem Correro no van transformar, aconseguí posar el marcador en igualtat a falta de 10 minuts (24-24). En el punt àlgid de puixança dels locals, el Gràcia reviscolà amb els gols de Dani Peiró i Aniol Picola per obrir un marge petit (24-26), suficient però per arribar a la fi segur de la victòria perquè el darrer gol sesrovirenc que establí el 27-28 definitiu no va deixar gairebé temps per a res més.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top