Publicitat
Diners

Moventia col·labora amb la Fundació Pasqual Maragall contra l’Alzheimer

La signatura del conveni, amb Jordi Camí -a l’esquerra-, Miquel Martí -al centre-, i Sílvia Martí -a la dreta- / CEDIDA

El grup Moventia ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall per lluitar contra l’Alzheimer. L’empresa ha entrat a formar part del Consell de Mecenatge de la Fundació amb una donació econòmica destinada íntegrament a la Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, de l’estudi ALFA.

Amb aquest conveni de col·laboració, que s’emmarca dins les actuacions que la companyia realitza en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), Moventia vol mostrar el seu compromís i implicació amb la societat i el teixit social.

La signatura de l’acord, que s’ha celebrat a les innovadores instal·lacions de la Fundació Pasqual Maragall, ha anat a càrrec del president de Moventia, Miquel Martí; la secretària del Consell d’Administració de Moventia, Sílvia Martí, i el director de la Fundació, Jordi Camí.

Una tasca local i mundial

El president del grup Moventia ha destacat “la importància de la tasca que duu a terme actualment la Fundació, tant en l’àmbit local com mundial”, i ha manifestat la seva voluntat d’ampliar la col·laboració entre les dues entitats en el futur.

La Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, que és única al món, estudia el risc de la demència a cinc anys vista en persones amb queixes subjectives de memòria i la base biològica d’aquest risc. De la mateixa manera, analitza si revelar aquesta informació genera un impacte emocional als participants. Així mateix, ofereix un pla d’acció personalitzada, que els permetria reduir el seu risc.

Publicitat
Comentaris
To Top