Esports

CN Sabadell - Cavauto i Sogorb - Escola Pia

Álex Borrego en una acció davant el CCR Castelldefels /ÓSCAR ESPINOSA

Cap de setmana trampa per als representants sabadellencs a la Segona Divisió B de futbol sala. El Club Natació Sabadell rebrà la vista aquest dissabte (18 hores) al pavelló de Badia del Vallès al Cavauto de Lleida, un conjunt situat a l'onzena posició amb dos punts menys que els nedadors que ja va demostrar davant l'Escola Pia de què és capaç després de remuntar un 0-2 advers per acabar guanyant 7-2. De cara al duel, clau per no perdre pistonada amb les primeres posicions després de les dues derrotes consecutives, Blanco no podrà comptar amb Dani Castro, expulsat amb vermella directa en el darrer partit contra el Canet.

Per altra banda els de Can Colapi afrontaran aquest diumenge (12 hores) el desplaçament més feixuc de la temporada a la pista del Sogorb (Castelló), un conjunt que encara no coneix la victòria després de set jornades tot i haver fet un gran paper davant el CCR Castelldefels (5-3) i contra l'Hospitalet Bellsport (5-4). De cara al partit Borja Burgos no comptarà amb Llorenç Tarrés i Aleix Navarro, ambdós es queden a Sabadell per decisió tècnica.

Publicitat

Un cap de setmana que, a priori, ambdós conjunts haurien de sumar els tres punts però de ben segur que no serà gens fàcil.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top