Ciutat

Junts per Sabadell estrena local per fer “sabadellenquisme”

Ciuró, en un moment de l'acte / A.P.

La candidatura de Lourdes Ciuró a les eleccions municipals, Junts per Sabadell, ha presentat aquest vespre el seu espai electoral, des d’on coordinaran la campanya pels comicis del 26 de maig. El local s’anomena Espai A Punt Sabadell i es troba al carrer de Calderón, 50.

Durant l’acte, l’alcaldable ha reivindicat que cal “recuperar la ciutat i l’empenta” que assegura que ha perdut Sabadell en els darrers anys, i potenciar indrets com el Taulí, l’Autònoma o les entitats culturals sabadellenques com els Amics de l’Òpera. Com ho ha definit Ciuró, es tracta de fer “sabadellenquisme” per realçar la ciutat, i el local estarà obert a tothom qui el necessiti, ha explicat.

L’acte ha comptat amb la intervenció de l’empresari Joan Reixach, l’exregidor Quim Carné, la funcionària que va denunciar el cas Tallaret, Maite Morao, i altres personalitats del món polític, social i cultural de la ciutat. La data no ha estat escollida a l’atzar, com ha recordat la candidata, perquè ha coincidit amb un any del primer empresonament de la sabadellenca Carme Forcadell i quatre de la consulta del 9N.

Comentaris
To Top