Ciutat

Nuet (EUiA) aposta per repetir la unitat dels ‘comuns’ a les municipals

Nuet, atenent els mitjans / A.P.

El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, creu que a Sabadell la fórmula d’Unitat pel Canvi ha estat bona pels ‘comuns’ i aposta per repetir-la a les properes municipals ampliant els partits que la formen, el que és En Comú Podem Sabadell, que aglutina ICV, EUiA, Podem i persones a títol particular. El també diputat al Parlament ho ha explicat en una visita a la militància sabadellenca, que s’ha reunit aquest vespre en assemblea i Nuet ha explicat els últims acords del partit.

Abans de començar l’assemblea Nuet ha comentat que “especialment a Sabadell, la tendència unitària ha estat exitosa i positiva, i la volem refermar amb noves formes, bàsicament amb la gent de Podem, d’Iniciativa i persones individuals”, de cara als propers comicis.

En aquesta línia, davant la nova candicatura dels ‘comuns’ a les municipals, la recepta de Nuet és clara: “unitat, llistes obertes i guanyadores”. El líder d’EUiA també assegura que cal respectar tothom i que volen sentir-se respectats. Nuet vol que En Comú Podem Sabadell tregui un bon resultat als propers comicis, i per això reclama que cal “mà esquerra, paciència i esperit de sacrifici”. El republicà assegura que estarà d’acord amb la decisió de la militància de com conformar la llista dels ‘comuns’ i no ha valorat el nou corrent de Catalunya en Comú a nivell nacional on hi participa, Sobiranistes, i s’ha limitat a dir que n’hi ha altres com Desbordem.

Comentaris
To Top