Ciutat

Andi Down celebra els 25 anys amb una imatge renovada

L’entitat estrena una nova imatge corporativa en motiu de l’aniversari

Presentació de la nova imatge / Cedida

L’entitat Andi Down Sabadell ha celebrat aquest vespre el primer acte per commemorar el seu 25è aniversari, que serà el 20 de juny de l’any vinent, i l’efemèride se celebrarà amb diferents activitats durant tot l’any. Des de l’entitat es volen modernitzar i tenir una comunicació més eficaç i activa amb la ciutadania.

La biblioteca Vapor Badia ha acollit el primer d’aquests actes, en què s’ha presentat la nova imatge corporativa de l’entitat, renovada “per generar una nova identitat visual més moderna i actualitzada”, expliquen des de l’entitat. Així mateix també s’ha fet una versió del logotip que incorpora l’afegit ’25 anys’ per destacar l’aniversari. El canvi asseguren que era “necessari” i alhora és una proposta de futur.

El nou logotip d’Andi amb l’afegit del ’25 anys’ / CEDIDA

L’estudi de disseny Argot Gràfic de Sabadell ha estat l’encarregat d’elaborar la nova imatge, que posa en majúscules totes les lletres del logotip i es manté la forma de la lletra ‘A’ anterior. Els colors groc i blau s’han escollit perquè són els que ja identifiquen la principal associació espanyola de síndrome de Down, Down Espanya.

Un dels moments centrals de l’acte ha estat la presentació del calendari 2019 amb el lema “El treball ens dignifica”, amb l’àmbit temàtic de la inserció laboral a l’empresa ordinària, on 15 joves de l’entitat i les 15 empreses on treballen hi han col·laborat. El calendari es podrà comprar a la seu d’Andi.

Demà mateix també es podrà accedir a la nova pàgina web de l’entitat, que juntament amb les xarxes socials són les principals eines de comunicació d’Andi. Els responsables de l’entitat han destacat que la nova pàgina és més fàcil de llegir.

Comentaris
To Top