ESPORTS

Arturo reconeix que el pròxim tram de calendari marcarà el nivell arlequinat

El davanter murcià té moltes ganes d'estrenar-se com a golejador a la Creu Alta/Ll. Franco

Pensant en el Badalona… i el tram següent del calendari. El ‘jornada a jornada’ és el missatge del vestidor arlequinat, però de reüll es mira cap als pròxims partits davant rivals (Lleida i Hèrcules) de la zona alta de la taula. Així ho reconeixia el davanter Arturo Rodríguez. “De res serveix mirar més enllà si no guanyes el següent partit i ara ens hem de concentrar al màxim en el Badalona. Però les tres pròximes jornades seran una pedra de toc que servirà per mesurar on està el nostre nivell. Són equips que estan cridats a estar a dalt al final i el Sabadell vol ser-hi també. Hem d’aconseguir que ells tinguin por d’enfrontar-se a nosaltres”.

El primer serà un Badalona que es troba només a un punt en una classificació molt estreta. “Ara mateix és un rival directe i, per tant, els tres punts són vitals. Venim d’unes sensacions agredolces de València on l’empat es va quedar una mica curt després d’avançar-nos en el marcador. Som inconformistes perquè veiem que podem guanyar sempre”.

Arturo ha marcat tres gols en aquesta lliga (davant Vila-real B, Ebro i Cornellà) i tots tres a fora de casa, una circumstància que vol trencar diumenge. “És un fet anecdòtic i la veritat és que tinc moltíssimes ganes de marcar a casa i poder celebrar-ho amb la nostra gent. He gaudit d’ocasions, però no he estat del tot encertat”. Mig de broma, Seligrat va comentar en una roda de premsa que si Arturo fa massa gols, pot perillar en el mercat d’hivern. “Quan les coses van bé pots tenir opcions, però ara mateix no em plantejo res d’això. Estic centrat en el Sabadell i fer-ho el millor possible”.

Sobre la competència amb Edgar diu que “això depèn del míster i amb el sistema de joc actual només juga un. Quan hem jugat junts penso que ens hem entès força bé”. D’altra banda, admet que la baixa d’Oscar Rubio diumenge contra el Badalona serà sensible. “És un futbolista molt important perquè no només defensa sinó que trepitja el camp contrari i aporta moltes coses en atac. No té un substitut específic i el míster haurà de decidir”. També va citar el nom del jove jugador del filial Raúl com a alternativa. De fet, entrena habitualment amb el primer equip. No sembla que Migue pugui arribar a temps al partit, la qual cosa complica la situació i obligarà a Seligrat a improvisar.

Comentaris
To Top